ОСТАННІ НОВИНИ

Гаражі на Зеленій перебудують у логістичний комплекс

Наталя Дуляба

|

ТзОВ «Львівська транспортна компанія» розбудує існуючі гаражі на дев’ять боксів на вул. Зеленій, 301 під логістичний комплекс. Відповідні містобудівні умови та обмеження сьогодні, 3 грудня, видав виконавчий комітет міської ради Львова, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Так, ТзОВ «Львівська транспортна компанія» отримала містобудівні умови та обмеження на реконструкцію з розширенням існуючого гаража електротранспорту на дев’ять боксів на вул. Зеленій, 301 під логістичний комплекс. При цьому фірмі дозволили змінити функціональне призначення приміщень.

(Натисніть на зображення для збільшення)

Логістичний комплекс складатиметься зі складської будівлі та 8-поверхового офісу.

Будівництво вестимуть на земельній ділянці площею 0,14 га, цільове призначення якої – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Ділянка також знаходиться у зоні В-4 – зоні підприємств ІV класу шкідливості відповідно зо зонінгу Сихівського району.

Своїм рішенням виконавчий комітет дозволив забудувати земельну ділянку на 32,7%, а також встановив, що висота складів не повинна перевищувати 12,8 м, а офісів – 29 м.

Згідно з даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ «Львівська транспортна компанія» існує з березня 2018 року. Її засновницею є мешканка Сокальщини Наталія Бойчук.

Підприємство займається неспеціалізованою оптовою торгівлею. Розмір його статутного капіталу становить трохи більше 1 млн грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *