ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові патрульні затримали «закладчика» наркотиків

Вероніка Рой

|

Сьогодні вранці патрульні затримали 29-річного львів’янина, які розкладав закладки наркотиків. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

Так, близько 5 години на вулиці Погулянка патрульні помітили двох осіб, один з яких намагався уникнути зустрічі з ними і хвилювався. Інспектори вирішили провести поверхневу перевірку.

У 29-річного львів’янина виявили за паском штанів 3 пачки з-під цигарок. На запитання копів про їх вміст, чоловік повідомив, що там розфасовані наркотичні речовини різних кольорів, які обмотані в ізоленту.

На місце події викликали слідчих Личаківського відділу поліції, які при понятих вилучили 30 згортків: з яких 12 були з порошкоподібною речовиною рожевого кольору, ймовірно амфетаміном із приблизною вагою 12 грамів; у 18 згортках обмотаних жовтою ізолентою були пакетики з речовиною зеленого кольору рослинного походження із приблизною вагою 20 грамів.

Чоловік зізнався, що вирішив підзаробити розкладаючи так звані «закладки». При виявлені підозрілих осіб одразу телефонуйте на 102.

Фото: патрульні

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *