ОСТАННІ НОВИНИ

У Києві розстріляли «Рендж Ровер» депутата Соболєва: загинув його 3-річний син

Вероніка Рой

|

Вчора, 1 грудня, у Києві на перехресті вулиць Льва Толстого і Тарасівської невідомі обстріляли «Рендж Ровер», внаслідок чого загинув 3-річний хлопчик. За кермом автівки був ресторатор і депутат Київської обласної ради В’ячеслав Соболєв.

 

Як повідомляє відділ комунікації поліції Києва, наразі проводиться спецоперація для розшуку зловмисника, який стріляв у автомобіль.

«Чоловік стріляв у громадянина С., однак куля влучила у трирічного хлопчика, який також перебував у салоні. Від отриманого вогнепального поранення дитина померла у кареті «швидкої» дорогою до лікарні. За фактом вбивства розпочато кримінальне провадження», – мовиться у повідомленні поліції.

О 17.15 у Києві введено спеціальну поліцейську операцію для розшуку зловмисника, котрий стріляв у автомобіль «Рендж Ровер.

Слідчі кваліфікують подію як умисне вбивство, кримінальне провадження розпочате за ст. 115 Кримінального кодексу України.

Інформацію про те, що за кермом автомобіля, по якому стріляли, перебував ресторатор і депутат Київської обласної ради В’ячеслав Соболєв, підтвердив сам Соболєв телефоном ТСН.

Також чоловік додав, що під час стрілянини був убитий його син. Інших подробиць Соболєв не захотів розповідати.

Як повідомляє Слідcтво.Info, автомобіль «Рендж Ровер», у якому сьогодні вбили трирічного сина бізнесмена і депутата Київської облради В’ячеслава Соболєва, належить фірмі, яка фігурує в кримінальному провадженні правоохоронців щодо фінансування тероризму на Донбасі.

В’ячеслав Соболєв — український економіст, кандидат економічних наук, підприємець. У 2002 році він був обраний депутатом міської ради Донецька.

2010—2011 рр. обіймав посаду заступника голови правління, а пізніше і голови правління НАК «Нафтогаз України».

У 2015 став депутатом Київської обласної ради від партії «Блок Петра Порошенка».

Фото: Інформатор, поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *