ОСТАННІ НОВИНИ

Audi врізався в дерево: загинув 21-річний пасажир, п'яний водій – у лікарні (ОНОВЛЕНО)

Соломія Головіна

|

У селі Штуковець Турківського району 21-річний водій Audi не впорався з керуванням і врізався в дерево. Хлопець загинув на місці події, 22-річного пасажира автівки забрали в лікарню. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

 

Аварія сталася 1 грудня близько 03:15 год. мешканець м. Турка, керуючи автомобілем Audi 4, не впорався із керуванням і здійснив зіткнення з деревом.

«Внаслідок ДТП водій від отриманих травм помер на місці події. 22-річний пасажир автомобіля, госпіталізований в Турківську КЦРЛ з діагнозом: «ЗЧМТ, перелом хребта», – зазначили у департаменті з питань цивільного захисту.

Дещо згодом пресслужба поліції Львівщини повідомила, що внаслідок цієї ДТП загинув пасажир «Ауді», водій був у стані алкогольного сп’яніння, його з тілесними ушкодженнями госпіталізували у лікарню.

«Пасажир автомобіля, 21-річний місцевий мешканець, від отриманих травм помер на місці події. 22-річний водій з тілесними ушкодженнями госпіталізований. Як встановили медики, чоловік керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння», – інформують правоохоронні органи.

Поліцейські розслідують обставини ДТП. Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Водій «Ауді» затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *