ОСТАННІ НОВИНИ

Суд закрив справу проти львівської лікарки Наталії Ван Доеверен: прокуратура відмовилася від обвинувачення

Ольга Денисяка

|

Сьогодні, 29 листопада, Личаківський районний суд закрив кримінальне провадження про отримання хабара ексзаступницею головного лікаря Львівської обласної клінічної лікарні Наталією Ван Доеверен. Зокрема, прокуратура відмовилася від державного обвинувачення, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Як розповіла  Наталія Ван Доеверен, прокурор Петро Бойко вирішив відмовитись від обвинувачень, тому що зрозумів їх абсурдність та необґрунтованість. Та додала, що провокація була сфабрикована проти неї командою з майже десяти людей на замовлення головного лікаря ЛОКЛ Михайла Гички.

«Я поплатилась за те, що боролась з хабарництвом та незаконними закупівлями у сфері гемодіалізу. Також я була проти того, аби закрили дитячу кардіохірургію», – зазначила Наталія Ван Доеверен.

Раніше Львівський портал писав, що заступницю головного лікаря клінічної лікарні Наталію Ван Доеверен затримали під час отримання хабара. Згодом вона вийшла із СІЗО під заставу. Сама Ван Доеверен назвала своє затримання на хабарі спланованою провокацією від керівника Львівської обласної клінічної лікарні Михайла Гички.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *