ОСТАННІ НОВИНИ

Через ажіотаж Lviv Jazz Orchestra дасть додатковий концерт «Christmas по-Львівськи»

Андрій Котенський

|

На Різдво, 25 грудня, у Львівській філармонії відбудеться щорічний та довгоочікуваний різдвяний проект від Lviv Jazz Orchestra «Christmas по-Львівськи», про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

 

«Christmas по-Львівськи» – це абсолютно свіже бачення Різдва.

«Нові часи – нові колядки! Різдво у стилі Голівуд – це українські коляди, втілені у сучасних ритмах і музичних стилях. Трохи експериментів, дрібка затишку, пригорща таємничості – такий рецепт ідеального Львівського Різдва-2020. Атмосферу створять найкращі львівські артисти у супроводі Lviv Jazz Orcestra», – зазначають організатори.

Оскільки за п’ять тижнів до різдвяного концерту від Lviv Jazz Orchestra «Christmas по-Львівськи» розпродані майже усі квитки, організатори вирішили провести додатковий концерт. Про це розповів директор Lutsyshyn Promo Петро Луцишин.

Як відомо, щороку репертуар змінюється і доокомплектовується новими цікавими аранжуваннями колядок та нових різдвяних пісень, артистами, що їх виконують.

Цьогоріч атмосферу створять кращі львівські артисти: Аніс, Зіновій Карач, гурт Вшистко, Лявіво, Марічка Стоколяс і звичайно ж Біг Бенд Lviv Jazz Orcestra!

Додатковий концерт відбудеться 25 грудня о 16:00. Квитки тут: Gastroli

Квитки на 19.00, можна продати тут: Gastroli.ua, або на Kontramarka

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *