ОСТАННІ НОВИНИ

Під ЛОДА мешканці Сокільників протестують проти приєднання до Львова

Вероніка Рой

|

Сьогодні, 26 листопада, близько 10 год. ранку мешканці сіл  Сокільників, Басівки та Годовиці вийшли на пікет під стіни Львівської ОДА з вимогою створення Сокільницької ОТГ та внесення її в Перспективний план формування територій громад Львівської області, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Участь у пікеті взяли кілька десятків людей. Мешканці вимагають створення Сокільницької ОТГ, до яких увійдуть села Басівка та Годовиця з центром у селі Сокільники.

Як йшлося у анонсі пікету, «мешканці вже частково перемогли, бо Сокільницьку ОТГ визнали економічно спроможною громадою».

«В четвер, 21 листопада, нам повернули документи на доопрацювання з 4 зауваженнями: 1 – описка, 1 – додати додатковий документ про який забули і 2 зауваження дуже спірні, у зв’язку з чим ми чекаємо на роз’яснення з Мінрегіон. Але попри це невідкладно були проведені сесії рад, підготовлений доповнений пакет документів і в понеділок 25 листопада подали знову документи на розгляд. Однак ми маємо певні сигнали, що ЛОДА буде тягнути час з наданням висновку, тому ми повинні вставати до бою і відстоювати свої законні права», – зазначили організатори пікету.

Зазначимо, схожий пікет за участю мешканців сіл Сокільників, Басівки та Годовиці відбувався під стінами Львівської ОДА 18 листопада.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *