ОСТАННІ НОВИНИ

Університет внутрішніх справ збудує новий навчальний корпус в історичному ареалі Львова

Наталя Дуляба

|

Львівський державний університет внутрішніх справ зведе новий навчально-виховний корпус із боку вул. Академіка Кучера. Містобудівні умови та обмеження на будівництво сьогодні, 22 листопада, видав виконавчий комітет міської ради Львова, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Так, університет внутрішніх справ отримав містобудівну документацію на будівництво навчально-виховного корпусу з побутовими приміщеннями на вул. Городоцькій, 26. При цьому йому дозволили знести існуючі споруди і реконструювати трансформаторну підстанцію.

Фактично новий навчальний корпус зводитимуть із боку вул. Академіка Кучера на земельній ділянці площею 0,87 га, яка входить в історичний ареал Львова.

(Натисніть на зображення для збільшення)

Своїм рішенням виконком дозволив забудувати ділянку на 68% та встановив, що висота будівлі не повинна перевищувати 18 м.

Як видно із попередньої візуалізації, навчальний корпус університету внутрішніх справ матиме чотири поверхи та мансарду.

Загальна площа будинку становитиме трохи більше 2000 кв м. Крім навчальних й адміністративних приміщень, тут буде також їдальня і тир. Поруч облаштують парковку на 16 місць.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *