ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові водій Peugeot під наркотиками, втікаючи від патрульних, виліз на дах гаража

Вероніка Рой

|

Цієї ночі у Львові водія автомобіль Peugeot у стані наркотичного сп’яніння, який втікав від патрульних, виявили на даху гаража. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі патрульної поліції у Львівській області.

 

Так, близько 2 години ночі на вулиці Городоцькій патрульні помітили автомобіль Peugeot, який заїхав під знак «В’їзд заборонено». Поліцейські дали вказівку через гучномовець про зупинку, увімкнули маячки червоного та синього кольору і звуковий сигнал, однак водій її проігнорував. Згодом патрульні почали переслідування і раптом на вулиці Калнишевського водій зупинив транспортний засіб, вибіг та попрямував до гаражного кооперативу.

«Поліцейські забігли на територію за ним і побачили чоловіка на даху одного із гаражів, на землі поруч лежали ключі від автомобіля. 30-річний водій мав ознаки наркотичного сп’яніння і зізнався, що справді є під дією цих речовин. Патрульні сказали чоловікові пройти з ними до автомобіля, однак він навідріз відмовився. Це викликало підозру і поліцейські повідомили, що проведуть поверхневу перевірку речі транспортного засобу, оскільки існує достатньо підстав вважати, що в транспортному засобі знаходиться річ, обіг якої заборонено чи обмежено або яка становить загрозу життю чи здоров’ю такої особи або інших осіб»,  – йдеться у повідомленні патрульних.

В автомобілі копи виявили речовини рослинного ймовірно наркотичного походження, пакети з розфасованою порошкоподібною речовиною, таблетки невідомого походження, а також пристрій для куріння та для подрібнення наркотичних речовин

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Залізничного відділу поліції та експертів. На водія склали два протоколи: за керування в стані сп’яніння, за невиконання вимог про зупинку. Також на чоловіка винесли постанови за відсутність необхідних документів та за не виконання вимог дорожнього знаку. Тепер чоловікові загрожує кримінальна відповідальність.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *