На Львівщині десантників привітали з професійним святом

Соломія Головіна

|

Сьогодні, 21 листопада, на Львівщині відзначили День десантно-штурмових військ. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської ОДА.

 

День десантно-штурмових військ – свято, що відзначають щорічно 21 листопада від 2017 року. Із переформуванням десантних військ як десантно-штурмових, свято замінило собою день високомобільних десантних військ.

У рамках урочистих заходів відбулось покладання квітів до пам’ятника полеглим військовослужбовцям та мистецька частина.

«Дозвольте вам подякувати, адже завдяки таким людям як ви, ми маємо нашу державу. Дякуючи вам наші діти ходят в школу, ми насолоджуємося спокійним життям. Але ми щодня пам’ятаємо про вас – про тих, хто захищає наш мир. Сьогодні великий день не лише для вас, а й для всієї України. Пам’ятаймо Небесну Сотню та тих військових, які поклали за нас свої життя. Пам’ятаймо про тих великих людей, які ціною власного життя вибороли для нас свободу», – наголосив голова ЛОДА Маркіян Мальський.

Окрім того, за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди Дня десантно-штурмових військ військовослужбовцям оголосили подяку голови облдержадміністрації та нагородили цінними подарунками.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *