ОСТАННІ НОВИНИ

Доба на Донбасі минула без втрат для українських захисників

Ольга Денисяка

|

Вчора, 19 листопада, російські збройні формування 11 разів порушили режим припинення вогню. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ООС.

 

Противник обстрілював позиції підрозділів Об’єднаних сил із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем та стрілецької зброї, з великокаліберними кулеметами включно.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «СХІД» російські окупаційні війська здійснили 5 обстрілів: двічі біля Водяного – з мінометів калібру 82 мм, гармат БМП-1, ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів; неподалік Старогнатівки – з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї; поблизу Березового – з СПГ і великокаліберних кулеметів; біля Гнутового – з автоматичних гранатометів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «ПІВНІЧ» ворог 6 разів відкривав вогонь: неподалік Кримського – з ручних протитанкових і підствольних гранатометів та стрілецької зброї; двічі поблизу Південного – з ручних і станкових протитанкових гранатометів; біля Залізного – з РПГ; поблизу Луганського – з СПГ та великокаліберних кулеметів; неподалік Кіндрашівської Нової – зі стрілецької зброї.

Вчора втрат серед особового складу Об’єднаних сил внаслідок обстрілів не було.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *