ОСТАННІ НОВИНИ

Львів накрив транспортний колапс. Проїзд низкою вулиць паралізований

Андрій Котенський

|

Львів накрив транспортний колапс. Рух низкою вулиць паралізований через незначні ДТП, поломки електротранспорту, наплив туристичних автобусів, ремонтні роботи та незручні транспортні розв’язки, на які бідкаються водії.

 

Зокрема, на каналі «Варта 1» повідомляється, що сьогодні, 8 листопада, близько 16:20 на проспекті Чорновола виникла чергова аварія, яка фактично паралізувала проїзд проспектом Свободи і всіма вуличками, які ведуть до центру Львова.

Водночас закриття на ремонт вулиці Гуцульської закоркувало вулиці Личаківську та Мечникова.

Також сьогодні зупинилася вулиця Івана Франка, а нею прямують трамваї на Сихів.

Водночас крім традиційного транспортного колапсу на Сихові та на вулиці Богдана Хмельницького, що на виїзді із міста, сьогодні додалися значні затори на вулицях Вітовського, Костя Левицького, Тершаківців та Лисенка.

Колишній керівник ЛОДА Олег Синютка теж стоїть у заторі в центрі Львова…

Окрім того закоркована одна із головних магістралей Львова – вулиця Городоцька. Зокрема, затори стоять від церкви Єлизавети до Оперного театру, а також на виїзді з міста, де бракує додаткових з’їздів на велику кільцеву дорогу, а існуюча розв’язка із круговим рухом не витримує потоку автомобілів.

Також затори провокує значна кількість великогабаритних туристичних автобусів, – повідомляють місцеві ЗМІ. Стоянки для них у Львові розташовані у центрі міста: на вул. Винниченка, 32, Кривоноса, 41, Кульпарківській, 230, Чорновола, 2. Але кількість місць для паркування обмежена.

(Натисніть на зображення для збільшення)

Судячи із трафіку Google Maps, затори спостерігаються у всіх районах Львова, однак найгірша ситуація – в центрі міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *