ОСТАННІ НОВИНИ

За добу ворог 19 разів порушив «режим тиші» на Донбасі

Соломія Головіна

|

30 жовтня збройні формування Російської Федерації та її найманці 19 разів порушили режим припинення вогню. Про це Львівському порталу повідомили у пресштабі ООС.

 

Противник обстрілював позиції підрозділів Об’єднаних сил із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 та 82 мм, а також озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Зафіксовано і вогневу активність ворожих снайперів.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «СХІД» противник здійснив 6 обстрілів: поблизу Красногорівки – зі станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів; п’ять разів неподалік Водяного, що на Приазов’ї – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «ПІВНІЧ» російські окупаційні війська здійснили 13 обстрілів: шість разів поблизу Кримського – з мінометів калібру 82 мм, озброєння БМП-1, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; поблизу Новотошківського – з мінометів калібру 120 мм; біля Зайцевого – з мінометів калібру 82 мм та автоматичних гранатометів; неподалік Луганського – зі стрілецької зброї; біля Південного – з СПГ, автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів; у районі Троїцького – зі станкових протитанкових гранатометів; поблизу Новолуганського – з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів; біля Горіхового – з мінометів калібру 82 мм.

Вчора, 30 жовтня, втрат внаслідок обстрілів серед особового складу Об’єднаних сил не було.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *