ОСТАННІ НОВИНИ

Дві групи нелегалів із Азербайджану та Туреччини намагались таємно пробратися до Польщі

Ольга Денисяка

|

Минулими вихідними прикордонники Мостиського загону  затримали вісім порушників державного кордону, які намагались нелегально дістатися до Польщі. Про це Львівському порталу повідомили у Держприкордонслужбі України.

 

Так, прикордонний наряд відділу прикордонної служби «Смільниця»  за допомогою камери відеоспостереження помітив рух трьох невідомих осіб в напрямку державного кордону. До місця негайно вирушила група реагування та затримала правопорушників. В ході встановлення осіб з’ясувалося, що невідомі є громадянами Азербайджану та хотіли незаконно потрапити до Польщі.

Згодом прикордонники цього ж відділу затримали ще одну групу горе-мандрівників. На цей раз пішки до Польщі прямували п’ятеро громадян Туреччини. Інформацію щодо можливого порушення кордону прикордонникам надали оперативні співробітники ДПСУ.

Крім того, пильність прикордонників цього загону намагалися перевірити і в пункті пропуску «Краківець». Один з пасажирів автомобіля подав на контроль паспортний документ громадянина Хорватії. Однак в ході ідентифікації особи прикордонники виявили, що документ не належить пред’явникові.

Іноземців затримано в адміністративному порядку за спробу незаконного порушення державного кордону, рішення у справі прийматиме суд.

Фото: ДПСУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *