ОСТАННІ НОВИНИ

Гурт Troye Zillia запрошує на презентацію альбому «Ендорфіни»

Андрій Котенський

|

Гурт «Troye Zillia» у супроводі фолькового оркестру, презентує у Львівській національній філармонії альбом «ENDORФІNY». Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

 

«Ендорфіни та гармонія – саме їх відчують справжні поціновувачі якісного інструментального музичного звучання. В той же час, колектив гурту зізнається, що цей альбом глибший, зрозуміліший і ближчий до людей. Оригінальне звучання народних мотивів, етно деталі та позитивний заряд композицій зрозуміліші та сприйнятливі новим слухачам, котрі відчують кожну ноту», – йдеться у повідомленні.

«Troye Zillia» є лідерами сучасної бандури у Львові, які ініціюють рух та розвитку бандури в естрадному сучасному середовищі.

Гурт цьогоріч відкриє сольним концертом третій міжнародний фестиваль «BANDUR fest» у Львові.

Виконуватиме гурт новий альбом, який присвячений темі любові та її різним стадіям в житті людей, які оспівані в українському фольклорі: від симпатії до кохання, пристрасті та розлуки, вірності та ревнощів.

На глядачів чекає: прем’єри композицій, ексклюзив, інструменти різних народів світу: індійські, африканські, вірменські музиканти, поєднання різних музичний стилів в одному концерті та нове звучання у супроводі оркестру.

Концерт відбудеться 5-го листопада, об 19.00.

Квитки можна придбати тут: kontramarka

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *