ОСТАННІ НОВИНИ

Джазовий проект ShockolaD запрошує на 15-річчя творчості

Андрій Котенський

|

У Львівській Національній філармонії проект ShockolaD і Дана Винницька зберуться разом, щоб відсвяткувати 15-річний ювілей гурту. Про це Львівському порталу повідомляють організатори хаходу

 

ShockolaD – це відомі джазові музиканти в Україні та за кордоном Ігор Гнидин, Анастасія Літвінюк (основний склад) і яскравий бас-гітарист Андрій Кохан.

Саме на цьому концерті музиканти заграють найкращі композиції з різних альбомів з першою рідною вокалісткою, співзасновницею проекту, мегапопулярною в музичних творчих колах Європи – Даною Винницькою.

Правдивий український етноджаз, ювелірні імпровізації від майстрів українського джазу – це все фірмовий стиль гурту Shockolad.

«Співпраця з Shockolad викликає у мене теплі відчуття. Це щось схоже, як після довгих мандрів поверташся додому. З Shockolad-u розпочалася моя кар’єра як джазово-етнічної співачки. В якийсь момент наші дороги розійшлися, кожен активно творив інші музичні гурти і проекти. Але ми весь час підтримували звязок як друзі і як музиканти неодноразово зустрічалася на сцені на різних концертах. Та цей концерт є особливим, бо ми зіграємо музику з різних етапів життя гурту Shockolad. Це буде така собі ретроспектива творчості за 15 років», – каже співачка Дана Винницька.

Напередодні концерту у Львові співачка зізналася, що львівська публіка є для неї особливою.

«У Львові виступаю не дуже часто,  тому встигаю засумувати за львівською публікою і теж даю їй час відчути подібне. Виступи у Львові для мене є великим пережиттям, бо хочеться заграти найкраще як тільки можу, бо це для рідних людей», – додала Дана Винницька.

Основні мотиви українського фольклору аранжовані Ігорем Гнидиним та Анастасією Літвінюк. Аранжування для оркестру написане Даною Винницькою і Михайлом Олійником. Це буде незабутній осінній джазовий вечір.

Концерт відбудеться 16 листопада, об 19.00

Квитки можна придбати тут: gastroli.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *