ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині взяли під варту двох чоловіків, які виготовляли та продавали опій

Ольга Денисяка

|

Поліцейські Львівщини взяли під варту учасників злочинного угруповання, причетних до виготовлення та збуту опію. Наркотики зловмисники розповсюджували на території міст Червоноград та Соснівка. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

Працівники управління протидії наркозлочинності спільно зі слідчими Червоноградського відділу поліції та за процесуального керівництва Червоноградської місцевої прокуратури 10 жовтня затримали двох раніше неодноразово судимих місцевих мешканців віком 36 та 56 років. Вони причетні до виготовлення та збуту наркотичного засобу «опій ацетильований» на території міст Червоноград та Соснівка.

Крім того, правоохоронці встановили, що зловмисники виготовляли наркотичні речовини у квартирі 48-річного місцевого мешканця.

Під час санкціонованих обшуків поліцейські виявили нарковмісні речовини, медичні шприци, грошові кошти, мобільні телефони та інші речові докази. Усе вилучено та скеровано на експертизу.

В порядку ст.208 КПК України правоохоронці затримали двох раніше судимих зловмисників та повідомили їм про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Суд обрав їм міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави у розмірі 80 280 гривень. Зловмисникам загрожує від чотирьох до восьми років позбавлення волі.

Триває досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *