ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські патрульні затримали 31-річного чоловіка, який намагався викрасти авто на Пасічній

Вероніка Рой

|

Вчора патрульні затримали 31-річного чоловіка, якого на Тернопільщині розшукували за викрадення автомобіля. У Львові зловмисник також проник у чужу автівку. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі патрульної поліції у Львівській області.

 

Патрульні отримали на вулицю Пасічну, де, зі слів заявника, перебувають двоє підозрілих осіб та заглядають у вікна автомобілів. Інспектори поїхали туди, проте нікого на місці вже не було. Тоді вони сказали заявнику, що від’їдуть неподалік, та попросили його поспостерігати за місцем і подзвонити, якщо повернуться невідомі.

«Невдовзі патрульні отримали телефонний дзвінок від заявника. Чоловік повідомив, що особи повернулися та відкрили два автомобілі «Мазда». Екіпаж негайно поїхав туди. Особи, які вже сиділи за кермом автомобілів, побачили патрульних, вибігли з авто та почали втікати. Патрульні побігли за чоловіками та затримали одного з них. Перевірка в базі показала, що на 31-річного чоловіка є ухвала Тернопільського районного суду про затримання та доставлення для притягнення до відповідальності за скоєння злочину – незаконне заволодіння транспортним засобом за попередньою змовою групою осіб. На місці працювали слідчі Сихівського відділу поліції», – повідомили патрульні.

Фото: патрульні

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *