ОСТАННІ НОВИНИ

На Донбасі постраждало двоє українських захисників

Андрій Котенський

|

За минулу добу, 5 жовтня, збройні формування Російської Федерації та її найманці 24 рази порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об’єднаних сил із заборонених Мінськими угодами артилерійських систем, а також з гранатометів та стрілецької зброї. Про це Львівському порталу повідомили у пресцентрі ООС.

 

За даними відомства, порушуючи Мінські угоди противник чотири рази навмисне обстріляв ділянку розведення сил і засобів в районі населеного пункту Золоте з міномета, а також з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “СХІД” противник здійснив 6 обстрілів, а в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “ПІВНІЧ” – 18 обстрілів.

За минулу добу внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав поранення, а ще один – бойове травмування.

Від початку поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 3 рази порушили режим припинення вогню.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *