ОСТАННІ НОВИНИ

Вночі на Сихові двоє жінок отруїлись чадним газом

Ольга Денисяка

|

Сьогодні, 4 жовтня, близько 01.30 год. у Сихівському районі у квартирі на вул. Енергетична, 4 отруїлись чадним газом дві жінки віком 71 та 66 років. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради з  посиланням на ДСНС Львівщини.

 

Постраждалих у стані середнього ступеня важкості госпіталізували в обласну клінічну лікарню. Квартира обладнана ПГ-4 та газовою колонкою. Працівники ПАТ «Львівгаз» перекрили газопостачання до квартири.

Обставини події встановлюють.

Загалом з початку року у Львові трапилось уже 45 випадків отруєння чадним газом, внаслідок яких постраждали 96 людей (з них 28 дітей), з яких 8 – загинули!

Фахівці наголошують, основна вимога, щоб не сталося біди, це притік свіжого повітря у приміщення, де є прилади для опалення  – через вікно, через двері, і через вентиляційний канал, який має бути постійно прочищений, і в якому має бути відповідна тяга, щоб відпрацьовані гази виходили в атмосферу. Якщо одне з таких правил недотримане, то у приміщенні починає утворюватися чадний газ і стається біда.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *