ОСТАННІ НОВИНИ

Затримали львів'янина, який до смерті забив дідуся молотком

Ольга Денисяка

|

Повідомлено про підозру 33-річному львів’янину, який під час конфлікту декілька разів вдарив молотком по голові свого знайомого, внаслідок чого постраждалий помер. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

 

До поліції 27 вересня надійшло повідомлення від чоловіка про те, що його 82-річний товариш, котрий мешкає в одному з будинків на вулиці Ярослава Мудрого у Львові, тривалий час не відповідає на телефонні дзвінки та не виходить на зв’язок.

У квартирі поліцейські виявили тіло господаря без ознак життя та із слідами насильницької смерті, а саме – з чисельними травмами голови.

За фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

«Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівники карного розшуку Головного управління поліції Львівщини спільно з працівниками Галицького відділу поліції встановили, що до скоєння злочину причетний 33-річний мешканець Львова, знайомий вбитого. Також встановлено, що 18 вересня між чоловіками виник конфлікт, під час якого гість наніс власнику помешкання кілька ударів молотком по голові, що призвело до смерті», – розповів заступник начальника Головного управління Нацполіції Львівщини полковник поліції Тарас Сабанюк.

Зловмиснику повідомлено про підозру в скоєнні цього злочину – суд обрав для нього міру запобіжного заходу – тримання під вартою строком на шістдесят діб. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, 6 вересня у квартирі на вул. Науковій 36-річний львів’янин, який перебував у стані алкогольного сп’яніння заподіяв 31-річний жінці множинні колоті рани грудної клітки та спини. Потерпів і її 4-річний син, у якого медики діагностували струс мозку та забій м’яких тканин голови.

Також тяжкі тілесні ушкодження отримав її 68-річний батько. Його зловмисник кілька разів вдарив молотком по голові, спричинивши відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку та множинні переломи склепіння черепа. Чоловік помер у лікарні 12 вересня

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *