ОСТАННІ НОВИНИ

Запчастини до авто та одяг відомих брендів: львівські митники в мікроавтобусі знайшли контрабанду товарів на півмільйона

Вероніка Рой

|

На кордоні з Польщею митники виявили у «подвійній підлозі» мікроавтобуса знайшли прихований товар на загальну суму майже півмільйона гривень. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ДФС у Львівській області.

 

Як повідомляється, у пункт пропуску «Шегині-Медика» смугою руху «зелений коридор» прибув мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter. У транспортному засобі перебували пасажири, які заявили, що переміщують через митний кордон України товари в обсягах, що не підлягають оподаткуванню митними платежами.

«Митники ретельно доглянули авто і в спеціально виготовленому сховищі (подвійна підлога) знайшли запчастини до автомобілів преміум-класу: Jaguar,‎ Porsche, BMW X7, Range Rover, Volvo XC60 та новий одяг відомих брендів. Загалом близько 800 одиниць. Пасажири заявили, що не мають відношення до вантажу, а от водій зізнався, що товар його попросили перевезти з Німеччини за винагороду», – повідомляють митники.

Тепер водію доведеться відповідати за контрабанду товарів у суді. Також митники вилучили у чоловіка автомобіль, оскільки в ньому було спеціально виготовлене сховище для переміщення товарів через митний кордон України.

Фото: ДФс

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *