ОСТАННІ НОВИНИ

На Старосамбірщині чоловік застрелив 43-річну співмешканку, а потім хотів вбити себе

Вероніка Рой

|

Сьогодні, 1 жовтня, у  Старосамбірському районі 68-річний чоловік застрелив свою співмешканку, а потім хотів і сам покінчити із життям. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

Як йдеться у повідомленні,  близько 16.00 до поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл району невідомий стріляє з рушниці. Поліцейські негайно прибули на місце події, де виявили жінку без ознак життя та чоловіка із вогнепальним пораненням.

«Правоохоронці попередньо з’ясували, що 43-річна жінка вийшла з маршрутного автобуса та йшла до власного помешкання. В цей час на автомобілі «Ланос» її наздогнав співмешканець. Чоловік вийшов з машини та здійснив у неї постріл з рушниці, після чого вистрелив собі в область грудей. 68-річного жителя міста Старий Самбір медики транспортували у лікарню», – розповідають поліцейські.

Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група. Поліцейські встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *