ОСТАННІ НОВИНИ

На Старосамбірщині селяни перекрили трасу, вимагаючи відремонтувати дорогу Стрілки-Мшанець

Вероніка Рой

|

Сьогодні, 30 вересня, близько 08:10 в селі Лопушанка-Хомина, що у Старосамбірському районі, місцеві мешканці перекрили трасу Старий Самбір-Турка. Таким чином селяни вимагають відремонтувати дорогу Стрілки-Мшанець, про яку зняли відео-кавер на популярну пісню гурту Kazka «Плакала». Про це у Facebook повідомляє координатор спільноти «Варта-1» Ігор Зінкевич.

 

Із опублікованих фото видно, що місцеві мешканці безперервно ходять по пішохідному переході, тримаючи у руках плакати з вимогою відремонтувати дорогу Стрілки-Мшанець.

Нагадаємо, у мережі з’явилася пародія на відомий хіт гурту Kazka, знятий на дорозі Мшанець-Стрілки С141704 (Старосамбірський район). Мешканці також зареєстрували петицію про капітальний ремонт на сайті Кабміну та Львівської облради.

Як повідомляв Львівський портал, під час робочої поїздки на Львівщину колишній прем’єр-міністр України Володимир Гройсман проінспектував перебіг ремонтних робіт на дорозі Львів-Пустомити-Меденичі. Зокрема, він також прокоментував кліп місцевих мешканців на хіт гурту Kazka про вщент розбиту дорогу у Старосамбірському районі, зазначивши, що йому «дуже прикро бачити, що ще дуже багато невідремонтованих доріг».

Пізніше керівник департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку ЛОДА Роман Кокотайло поінформував, що дорожники візьмуться ремонтувати дорогу у Старосамбірському районі. Однак згодом ремонт цієї дороги відклали, оскільки забракло фінансування.

Фото: Роман Гром

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *