ОСТАННІ НОВИНИ

Із аеропорту «Львів» пасажири зможуть безкоштовно відправити поштову листівку

Наталя Дуляба

|

Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Данила Галицького долучився до всеукраїнської акції «Відправ листівку». Протягом жовтня всі охочі зможуть безкоштовно взяти і заповнити листівку, яку «Укрпошта» згодом відправить за вказаною адресою. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі аеропорту.

 

Перші стенди із листівками і поштовими скриньками вже облаштували у холі терміналу «А». Найближчим часом ще три такі стенди встановлять в інших зонах терміналу.

Відтак кожен пасажир та гість аеропорту може безкоштовно взяти листівку, написати текст привітання і коректну адресу одержувача та кинути її у скриньку. А поштарі один раз в тиждень будуть забирати листівки, наклеювати марки та відправляти їх за місцем призначення.

«Дуже добре, що така гарна ідея буде реалізована у нашому аеропорту. Адже відправляти листівки з кращих туристичних міст світу зараз знову стає модно. Я пам’ятаю, як мої батьки надсилали листівки з різних міст, де бували, і як завжди приємно було їх отримувати. Тепер вони залишаються гарним спогадом про минулі роки. Така листівка – це не лише клаптик паперу, а емоції, якими ти хочеш поділитися, повертаючись із нового місця. І я тішусь, що аеропорт буде допомагати не лише зручно і безпечно повернутись додому, але й передати добрі емоції та спогади», – розповіла гендиректорка аеропорту «Львів» Тетяна Романовська.

Акція «Відправ листівку» в аеропорту Львова діятиме до 31 жовтня. Її організовує Міністерство інформаційної політики України спільно з ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького», АТ «Укрпошта» та суспільно-медійним проектом «Ukraїner».

Така акція спрямована на популяризацію України у світі, розвиток її туристичного потенціалу та просування єдиного бренду «UkraineNOW».

Додамо, що стенди із листівками і поштовими скриньками вже встановили в аеропорту «Київ» та «Жуляни».

Фото: аеропорт «Львів»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *