ОСТАННІ НОВИНИ

Трускавчанин на викраденому позашляховику Land Cruiser влаштував перегони із патрульними

Наталя Дуляба

|

Сьогодні вночі, 28 вересня, на трасі Львів – Шегині правоохоронці ловили водія, який хотів втекти на викраденому Toyota Land Cruiser 200. Про це Львівському порталу повідомили у патрульній поліції Львівщини.

 

Орієнтовно о 04:00 год. патрульні помітили на 16 км трасі Львів – Шегині автомобіль Toyota Land Cruiser 200 з іноземними номерами та механічними пошкодженнями. Позашляховик рухався на великій швидкості у напрямку Городка. На вимогу зупинитись водій не відреагував, а натомість порушував Правила дорожнього руху та створював аварійні ситуації.

На підмогу патрульним прибув ще один екіпаж, який спробував заблокувати горе-водія, втім він далі намагався втекти.

«Втікач різко повернув на ґрунтову дорогу перед АЗК. Обидва екіпажі поліції продовжили переслідування і наздоганяли його ще близько 3 кілометрів. Водій залишив посеред дороги автомобіль і сховався. Патрульні обстежили прилеглі території і виявили 58-річного мешканця Трускавеця. Чоловік плутався в поясненнях, чому втікав і в інформації про походження транспортного засобу, не пред’явив на нього документів», – йдеться у повідомленні.

Інспектори перевірили автомобіль за Vin-кодом та встановили, що у нього насправді є українська реєстрація. Також позашляховик перебуває в розшуку як викрадений 6 вересня у Хмельницькому. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Фото: патрульна поліція, Нацполіція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *