ОСТАННІ НОВИНИ

У які країни світу найчастіше подорожують мешканці Львівщини?

Вероніка Рой

|

У 2018 році за сприяння туристичних організацій мешканці Львівської області відвідали 71 країну світу. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Головного управління статистики у Львівській області.

 

Найпопулярнішими у 2018 році серед мешканців Львівщини були Єгипет (24 тис. осіб), Туреччина (23 тис.), Угорщина (12 тис.) і Болгарія (10 тис.). Із загальної кількості обслужених туристів кожен третій подорожував у межах держави.

(Натисніть на зображення, аби збільшити його)

Також в управлінні статистики зазначають, що упродовж 2018 року у Львівській області діяли 342 суб’єкти туристичної діяльності. Їхніми послугами скористалися 182 тис. осіб, що на 4,1% більше порівняно з 2017 роком.

«У 2018 році туристичні підприємства Львівщини надали послуги 7,6 тис. іноземних туристів із 31 країни світу, серед яких переважали громадяни Польщі, Азербайджану та Австрії», – йдеться у повідомленні.

Крім цього, торік на Львівщині діяли 104 готельні заклади підприємств, послугами яких скористалися 547 тис. туристів, зокрема 129 тис. іноземців.

Нагадаємо, сьогодні, 27 вересня, відзначають Всесвітній день туризму. Як у Львові відзначають цей день, читайте за посиланням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *