ОСТАННІ НОВИНИ

Яворівський полігон відвідав заступник командувача Сухопутних військ США в Європі

Соломія Головіна

|

У Львівській області до Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ завітала делегація Збройних сил США на чолі з заступником командувача Сухопутних військ США в Європі з національної гвардії генерал-майором Джозефом Джаррардом. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Академії.

 

Зустрічав іноземних високопосадовців начальник Національної академії генерал-лейтенант Павло Ткачук. Під час брифінгу він ознайомив гостей з результатами спільної багаторічної роботи Збройних сил США та України на ниві підготовки підрозділів українського війська. Також було проведено низку доповідей про діяльність МЦМБ.

Окрім того, генерал-майор Джозеф Джаррард оглянув об’єкти навчальної матеріально-технічної бази та інфраструктури, поспілкувався з американськими та українськими військовослужбовцями.

Наприкінці зустрічі генерал-лейтенант Павло Ткачук подякував представникам ЗС США за величезну підтримку з боку Командування Сухопутних військ США в Європі у справі підготовки українських військовослужбовців та підрозділів, висловив сподівання щодо нарощення співпраці у майбутньому.

Фото: Академія сухопутних військ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *