ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відкрили другий майданчик для збору великогабаритних відходів

Ольга Денисяка

|

На вулиці Князя Лева, 4а  відкрили вже другий у місті майданчик для для збору великогабаритних та дрібних будівельних відходів. Львів’яни мають змогу безкоштовно здати деревину (старі меблі, вікна, двері), побутову техніку (холодильники, телевізори, пральні машини), шини, скло, папір, метал, а також дрібні будівельні відходи. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

Відходи на майданчику на вулиці Князя Лева, 4а прийматимуть лише від мешканців Львова, які повинні надати наступні документи та інформацію: документ, що підтверджує проживання у м. Львові (копію паспорту, довідки, квитанції про сплату за житлово-комунальні послуги, учнівського або студентського посвідчення тощо); контактні дані (адреса, номер телефону).

Від однієї особи приймають відходи у кількості:

  • меблі, побутові прилади  – не більше 1 (однієї) одиниці відходів в місяць (поштучно);
  • дрібні будівельні відходи  – не більше 1000 кг в місць (насипом);
  • скло – не більше 20 кг в місяць;
  • шини легкових автомобілів  – 4 шт. один раз в рік.

Кількість відходів, які можна здати, спеціально обмежили, щоб послугою не зловживали підприємства.

Це уже другий у Львові пункт для прийому великогабариту. Перший майданчик для збору великогабаритних та дрібних будівельних відходів у м. Львові був організований на вул. Жовківській, 18. Роботу він розпочав 1 серпня 2018 року . З моменту його відкриття, послугою скористалося 302 мешканці міста. Зокрема львів’яни здали: 119 шт. меблевих виробів, 94 шт. побутової техніки, 122 шт. шин, 285 шт. виробів з дерева та 45 шт. виробів зі скла та 24745, 7 кг будівельного сміття.

Майданчик для збору великогабаритних та дрібних будівельних відходів працює з 08.30 год до 17.15 год. – з понеділка по четвер, з 08.30 год і до 16.00 год в п’ятницю, та з 09.00 год і до 13.00 год у суботу.

За додатковою інформацією можна звертатися за тел. 252−10−62, (067)6798611.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *