ОСТАННІ НОВИНИ

У ДТП на трасі Київ–Чоп загинуло дев’ять людей

Андрій Котенський

|

У Новоград-Волинському районі Житомирської області в ДТП загинуло дев’ять людей, ще 10 зазнали травм. Про це Львівському порталу повідомили у Відділі комунікації поліції Житомирської області.

 

За даними відомства, аварія сталася увечері 22 вересня на 250 км автодороги Київ – Чоп. На дорозі не розминулися водій вантажівки та пасажирський автобус. У результаті зіткнення 9 людей загинули, ще 10 отримали травми різного ступеня тяжкості. Поліція розпочала розслідування обставин пригоди.

Попередньо встановлено, що близько 22:30 на трасі Київ – Чоп, поблизу села Великий Молодьків Новоград-Волинського району, 55-річний водій DAF з напівпричепом (цистерна), прямуючи у напрямку столиці, не впорався з керуванням та зіткнувся з автобусом сполученням Житомир – Яремча, що стояв на узбіччі дороги.

За наявною інформацією, 66-річний водій автобуса зупинився для усунення виниклої у дорозі технічної несправності (заміни колеса). Загалом в автобусі подорожували 49 пасажирів. У момент ДТП частина людей знаходились на узбіччі дороги. У результаті на місці пригоди загинули 9 пасажирів автобуса (повні анкетні дані встановлюються). Серед загиблих неповнолітніх осіб немає. Ще 9 пасажирів автобуса, віком  від 42 до 71 року, із травмами різного ступеню тяжкості було госпіталізовано до Новоград-Волинської лікарні. Необхідну медичну допомогу було надано і водієві вантажівки. Наразі він затриманий.

Розпочато кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *