ОСТАННІ НОВИНИ

Суд відпустив ексрегіонала Єфремова з-під домашнього арешту

Вероніка Рой

|

Суд відпустив з-під домашнього арешту ексголову фракції «Партії регіонів» Олександра Єфремова, обвинуваченого у держзраді, сепаратизмі та створенні терористичної організації терористичної організації. Про це Українській правді розповів суддя-спікер Старобільського районного суду Луганської області Олександра Форощука.

 

«Йому змінили запобіжний захід з цілодобового домашнього арешту. Зараз у нього особисто зобов’язання з покладанням на нього декількох обов’язків», – сказав він.

Єфремов має з’являтись до суду за кожною вимогою, не відлучатись з Києва без дозволу суду, за винятком участі у засіданнях, повідомляти суд про зміну місця проживання, утримуватись від спілкування зі свідками, експертами.

Екснардепа залишили без електронного браслета, оскільки особисте зобов’язання не передбачає такого обмеження. Водночас, Єфремову не повернули закордонний паспорт.

18 вересня Старобільський районний суд Луганської області розглядав продовження запобіжного заходу Єфремову.

Захист просив повністю скасувати запобіжний захід.

Нагадаємо, 30 липня 2016 року у аеропорту «Бориспіль» з квитком на Відень був затриманий колишній керівник фракції «Партії регіонів» Олександр Єфремов. 1 серпня 2016 року Єфремова за підозрою у посяганні на територіальну цілісність і недоторканість України взяли під варту на 60 діб .

Також, як пише Еспресо, Єфремова звинувачують в організації захоплення будівлі Луганської обласної державної адміністрації навесні 2014 року, в пособництві при захопленні будівлі Управління Служби безпеки України в Луганській області, вчиненні умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України. Ще один пункт звинувачень – державна зрада.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *