ОСТАННІ НОВИНИ

На Дрогобиччині затримали рецидивіста, який намагався задушити пенсіонерку

Наталя Дуляба

|

Правоохоронці спіймали зловмисника, який в понеділок, 16 вересня, у селі на Дрогобиччині напав на 78-річну пенсіонерку і вимагав від неї грошей. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

 

Як з’ясували поліцейські, зловмисник напав на 78-річну жінку у стайні, що розташована на її подвір’ї. Він душив жертву, наніс їй кілька ударів по голові та вимагав гроші.

«Працівники Дрогобицького відділу поліції спільно з оперативниками карного розшуку встановили особу зловмисника, причетного до розбійного нападу, та затримали його. Затриманий – 32-річний уродженець того ж села, де проживає потерпіла. Раніше він неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, зокрема за крадіжки та розбій», – розповів начальник Дрогобицького відділу поліції Андрій Білас.

Затриманому повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст.187 (розбій) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Наразі триває досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *