ОСТАННІ НОВИНИ

Частині Львова вимкнули воду: перелік вулиць

Ольга Денисяка

|

Сьогодні, 16 вересня,  з 10:00 до 14:00 год. припинено водопостачання  мешканцям майже тридцяти вулиць. Про це Львівському порталу повідомили у диспетчерській службі ЛМКП «Львівводоканал».

 

У зв’язку з ліквідацією витоку на вул. Потелицька,10-12, орієнтовно до 14.00 води не матимуть мешканці таких вулиць: Ковальська, Ковельська, Ребета, Гамалії, Таращанська, Потелицька, Молочна, Новознесенська, Металістів, Пластова, Щоголева, Горіхова, Бодянського, Миргородська, Петрусенко, Теребовлянська, Навої, Хмельницького №116 – 164, 159 – 201, Корейська, Васильченка, Шатківського, Метлинського, Галечко,  Туркменська, Гнатевича, Крайня, Милятинська, Польова та  прилеглі.

З 10:30 год до 13:00 год припинено водопостачання на вулицях: Творча, Чигиринська  та прилеглі у зв’язку з ремонтними роботами по ліквідації витоку води на вулиці Творча,2

Також у пресслужбі Львівської міської ради повідомляють, що з 9.00 год. призупинено подачу гарячої води до будинків на вул. Стрийська, 63−107, у зв’язку з ремонтними роботами.Відновити постачання гарячої води планують 21 вересня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *