ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові розпочались міжнародні змагання лучників «Золота осінь 2019»

Ольга Денисяка

|

Сьогодні, 10 вересня, у Львові на стадіоні ФСТ «Динамо» стартували 56-ті Міжнародні змагання зі стрільби з лука «Золота осінь 2019». Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

Цьогоріч у турнірі візьме участь понад 280 учасників, які представлятимуть команди України, Білорусії, Великої Британії, Грузії, Ізраїлю, Польщі, Узбекистану та США.

Змагання проводяться у вікових групах: дорослі спортсмени та кадети 2002 року народження і молодші зі стрільби з лука (олімпійський лук), та юніори 1999 р.н. і молодші зі стрільби з лука (блочний лук).

Фінал відбудеться 14 вересня о 10.30 год  на площі перед Львівським оперним театром з використанням прямої онлайн трансляції. А серед глядачів та вболівальників розіграють спеціальний приз – авіаквиток у будь-яку з країн Європи.

Нагадаємо, цей турнір з 1964 року проводиться у Львові і є одним із найпрестижніших турнірів Європи та України зі стрільби з лука. Також він є одним із основних рейтингових змагань лучного сезону України 2019 року, який включений до міжнародного календаря Всесвітньої федерації стрільби з лука (WA).

Важливою метою цих змагань є те, що місто Львів претендує на проведення ювілейного Всесвітнього конгресу World Archery 2021 року, в рамках якого планується проведення фіналу Кубку світу зі стрільби з лука.

Фото: ЛМР, Управління фізичної культури та спорту ЛОДА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *