ОСТАННІ НОВИНИ

Поліцейські встановили підлітка, який під час лінійки у львівській школі кинув іграшку-слайм

Вероніка Рой

|

Сьогодні, 2 вересня, в учасників урочистої лінійки у львівській школі № 24 імені Марії Конопницької невідомі кинули іграшку-слайм. Правоохоронці встановили особу, хто це вчинив. Ним виявилися 13-річний хлопець. Про це у коментарі Львівському порталу повідомила речниця ГУНП у Львівській області Іванна Кутнів.

 

Зазначимо, у мерії Львова раніше повідомили, що під час урочистих заходів у школі невідомі особи із сусіднього будинку кинули невідомі речі, ймовірно — каміння. Міський голова Львова Андрій Садовий провів телефонну розмову з керівником Управління СБУ у Львівській області, в.о. начальника управління поліції з вимогою негайної реакції на події, що трапились.

«Зараз, спільно з правоохоронцями, проводиться обстеження району, з метою пошуку порушників правопорядку. Ці люди мають бути знайдені та притягнуті до відповідальності», — повідомив Андрій Садовий.

У Нацполіції Львівщини уточнили, що під час урочистої лінійки кинули іграшку-слайм, в народі яка більше відома як «лизун». Іграшка складається з в’язкого желеподібного матеріалу. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав.

«Поліцейські встановили осіб, які їх кинули цю іграшку — це два 15-річних хлопці. Один з них навчається в цій школі, а інший — прийшов до нього в гості, оскільки в нього «лінійка» закінчилася швидше. Зараз вирішується питання про притягнення батьків до адміністративної відповідальності», – зазначила Іванна Кутнів.

Згодом поліція оприлюднила офіційне повідомлення, в якому зазначила, що іграшку кинув 13-річний львів’янин. На місці події працювала слідчо-оперативна група Личаківського відділу поліції, працівники ювенальної превенції, дільничний офіцер поліції та представники інших служб.

«Встановлено, що до події причетний тринадцятирічний львів’янин, котрий перебував у гостях у свого товариша. З балкону, розташованого на третьому поверсі будинку, він кинув на територію школи предмет, схожий на пластилін зеленого кольору – це така іграшка. Як пояснив хлопець, це він зробив заради розваги», – повідомив т.в.о. начальника Головного управління Нацполіції Львівщини полковник поліції Тарас Сабанюк.

За інформацією Zaxid.net, один із предметів влучив у представника польського консульства, який був присутнім на лінійці.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *