ОСТАННІ НОВИНИ

У Зеленського кажуть, що процес звільнення українців триває

Соломія Головіна

|

Процес взаємного звільнення утримуваних осіб триває, а інформація про його завершення не відповідає дійсності. Про це повідомив Офіс президента у Facebook.

 

«Вже не вперше ми бачимо інформаційний хаос, спричинений посиланням на непідтверджену інформацію та численні «джерела». Ми закликаємо розуміти наслідки дезінформації: це гра з емоціями суспільства. Коли взаємне звільнення утримуваних осіб завершиться, Офіс Президента повідомить про це на офіційних каналах», – мовиться у повідомленні.

Також цю ситуацію у Facebook прокоментувала прессекретарка СБУ Олена Гітлянська: «Шановні журналісти, складний процес переговорів щодо обміну заручників триває. Наберіться терпіння, сподіваюсь, не на довго. Не розповсюджуйте не перевірену інформацію. Тримаємо кулаки!».

Раніше новий генпрокурор України Руслан Рябошапка на своїй сторінці у Facebook поширив інформацію працівниці Верховної Ради Анни Ісламової про обмін полоненими між Україною і Росією. Зокрема йшла мова про те, що Олег Сенцов, Микола Карпюк, Володимир Балух, Павло Гриб вже летять додому.

Згодом у ЗМІ з’явилась інформація, що начебто звільнені моряки вже перебувають у Києві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *