ОСТАННІ НОВИНИ

«Бачу! Можу! Допоможу!». У Львові відбудеться велопробіг за участі незрячих

Соломія Головіна

|

У Львові  31 серпня – 2 вересня  відбудеться низка подій у рамках  міжнародного велопробігу «Бачу! Можу! Допоможу!». Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської ОДА.

 

Велопробіг «Бачу! Можу! Допоможу!» –  це тур на велосипедах-тандемах за участі зрячих та незрячих молодих людей з Німеччини, Польщі та України. Цьогоріч вони протягом трьох тижнів (27 серпня – 17 вересня) мандрують з Івано-Франківська до Берліну.

Так, у суботу, 31 серпня, зрячі та незрячі учасники велопробігу приїдуть до Львова.  Попередньо усіх охочих  долучитись до велопробігу запрошують о  17 год.  до будівлі міськради.  Колона велосипедистів  вирушить до стадіону “Арена Львів”.

Окрім того, 1 вересня о 16:00 у Першій львівській медіатеці (вул. Мулярська, 2а) учасники/ці велопробігу та усі охочі зможуть взяти участь у Живій бібліотеці і «прочитати» історії тих, хто досвідчені у сфері прав людей з інвалідністю.

Також у понеділок,  2 вересня о 12:00  у Першому театрі (вул. Гнатюка, 11) усі охочі можуть поспілкуватись із радником мера із питань доступності, мамою незрячого хлопчика, засновницею правозахисної організації, керівником  інклюзивного театру та іншими спікерами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *