ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові патрульні «на гарячому» впіймали квартирного злодія

Соломія Головіна

|

У квартирі на вулиці Єрошенка львівські патрульні «на гарячому» впіймали злодія, який проник у помешкання. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівщини.

 

Екіпаж патрульної поліції 4 батальйону серед ночі отримав інформацію, що на вулиці Єрошенка в одному з під’їздів перебуває невідомий та намагається відчинити двері в квартиру.

Коли патрульні прибули на місце, сусіди показали вже пошкоджений замок і поінформували, що чоловік вже перебуває всередині.

«Патрульні перекрили можливі варіанти втечі через двері та вікно і голосно повідомили невідомому, що працює поліція, однак ніхто не відреагував. Тоді вони зателефонували власниці квартири та запитали, чи можлива така ситуація, що хтось перебуває в її оселі з її ж дозволу. Жінка заперечила та повідомила, що прибуде негайно на місце. Патрульні отримали дозвіл від власниці квартири та зайшли всередину», – зазначили у пресслужбі патрульної поліції.

Там інспектор виявив чоловіка, який одразу здався. Виявилося, що 45-річний чоловік вже був судимим за крадіжку з проникненням. Його передали слідчим Шевченківського відділу поліції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *