ОСТАННІ НОВИНИ

Замість параду на День Незалежності військовим дадуть по тисячі гривень

Андрій Котенський

|

До 28 річниці Незалежності України українські військові отримають по одній – дві тисячі гривень. Відповідний указ підписав міністр оборони України Степан Полторак.

 

Військовослужбовці строкової служби отримають по одній тисячі гривень. Водночас ті, які зараз у складі підрозділів ООС захищають Батьківщину від російських окупантів – отримають по дві тисячі гривень.

«Військовослужбовці, у тому числі й строкової служби, та курсанти отримають по 1 тисячі гривень, військовослужбовці, які у 2019 році залучалися до виконання завдань в складі підрозділів Об’єднаних сил, та ті, що наразі захищають територіальну цілісність держави на Сході – по 2 тисячі гривень», – повідомив Степан Полторак.

Нагадаємо, раніше Зеленський заявив, що в цьому році військовий парад до Дня незалежності України не відбудеться, а 300 млн гривень, які планувалося виділити на організацію параду, направлять на премії всім українським військовим.

У свою чергу, прем’єр-міністр України Володимир Гройсман доручив підрахувати вартість проведення військового параду на День незалежності, зазначивши його важливість.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *