ОСТАННІ НОВИНИ

Від «Живого ланцюга» до Революції Гідності. У Львові покажуть колекцію прапорів, що бачили історичні події України

Наталя Дуляба

|

Цієї п’ятниці, 23 серпня, у День Державного Прапора України, львів’ян та гостей міста запрошують у Львівський музей історії релігії на унікальну виставку синьо-жовтих стягів, які пережили видатні події в історії держави. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі музею.

 

Музей історії релігії, що на площі Музейній, 1 у Львові, відкриває тематичну виставку «Про Україну», присвячену Дню прапора. В одному місці зберуть державні стяги, які були свідками важливих подій в історії країни.

«У Львівському музеї історії релігії зберігаються пам’ятки, що стали свідками визначних сторінок історії України: прапори з «Живого ланцюга» до Дня злуки 1990 року, прапори з Помаранчевої революції, Революції Гідності, із зони АТО», – йдеться у повідомленні.

Виставку з унікальними прапорами України доповнять дитячі малюнки із зображенням державного стяга. Під час відкриття виставки запланована також і дискусія про минуле, теперішнє і майбутнє країни.

Відкриття виставки «Про Україну» – о 16:00 год. Вартість квитків: повний – 50 грн, студентський – 40 грн, пільговий – 30 грн. Придбати квиток онлайн можна за посиланням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *