ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Львова автомобіль на пішохідному переході насмерть збив жінку і в'їхав у маршрутку

Софія Мінджоса

|

Сьогодні, 20 серпня, близько о 14:30 год. у Львові на проспекті В’ячеслава Чорновола автомобіль «Тойота Кемрі» збив жінку, а після цього в’їхав у маршрутку. Цю інформацію Львівському порталу підтвердила речниця поліції Львівщини Світлана Добровольська.

 

Аварія сталась біля ресторану «Кумпель», рух цією частиною проспекту В’ячеслава Чорновола є ускладненим. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Всі деталі ДТП наразі встановлюються.

Згодом у пресслужбі Нацполіції Львівщини розповіли про деталі ДТП. Зокрема, водій автомобіля «Тойота Кемрі», 74-річний мешканець селища Брюховичі, скоїв наїзд на жінку-пішохода. Після цього автомобіль спочатку зачепив одне маршрутне таксі, а потім в’їхав у інший автобус, які стояли на зупинці громадського транспорту.

Від отриманих травм жінка-пішохід померла у лікарні. Водія «Тойоти» госпіталізовано. Попередньо медики діагностували у нього «гостре порушення мозкового кровообігу».

Поліцейські встановлюють обставини ДТП, а також особу загиблої жінки, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Своєю чергою, в міському управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення зазначають, що 74-річний водій збив жінку на пішохідному переході. Постраждала віком близько 70 років.

Фото: Ігор Зінкевич

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *