ОСТАННІ НОВИНИ

ДФС Львівщини відхрестилась від пікету, який влаштував обслуговуючий персонал

Ольга Денисяка

|

Сьогодні, 19 серпня, працівники ДП «Сервісно-виробничий центр» у приміщенні Головного обласного управління ДФС, що на вул. Стрийській, 35 у Львові, провели акцію протесту. Вони вимагали виплатити заборговану за 7 місяців зарплату. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook координатор «Варти 1» Ігор Зінкевич, передає Львівський портал.

 

Відомо, що декілька працівників держпідприємства «Сервісно-виробничий центр», яке обслуговує ДФС Львівщини, влаштували у приміщенні фіскальної служби пікет. Серед протестувальників – прибиральниці, сантехніки та інший обслуговуючий персонал. Вони вимагали виплатити заборговану за 7 місяців зарплату.

За словами одного з учасників протесту, близько сотні працівників ще з лютого не одержують зарплатню, при цьому більшість із них отримує мінімальний оклад. Деякі люди вже звільнилися з «Сервісно-виробничого центру».

Обурені працівники тримали плакати із написами: «Допоможіть нам вижити», «Поверніть нашу заборгованість за 7 місяців».

Львівський портал звернувся за коментарем у пресслужбу ДФС Львівщини, однак більше деталей про інцидент отримати практично не вдалося. У відомстві при цьому зазначили, що не вважають сьогоднішню акцію протестом, а назвали її «внутрішнім конфліктом».

Також у пресслужбі додали, що працівники ДП «Сервісно-виробничий центр» висловили свої вимоги…

Своєю чергою керівництво ДП «Сервісно-виробничий центр» коментувати ситуацію відмовилось.

Фото: Ігор Зінкевич

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *