ОСТАННІ НОВИНИ

Еколідерів запрошують на челендж із підкорення Говерли

Андрій Котенський

|

У суботу, 17 серпня, стартує челендж-виклик «ЕКОлідери: разом до спільних вершин», учасники якого підкроять найвищу точку України – гору Говерлу. Про це Львівському порталу повідомили у Професійній асоціації екологів України (PAEU).

 

Челендж об’єднає представників бізнесу, влади, науки та суспільства – усіх тих, хто готовий до ефективного діалогу заради сталого розвитку нашої країни та якісного чистого довкілля.

Всі учасники челенджу мають прибути на базу відпочинку «Заросляк» 17 серпня об 11.45 біля селища Ворохта Івано-Франківської області. О 12.00 стартує сходження до однієї з найкрасивіших вершин українських Карпат – гори Говерли, розташованої на висоті 2061 метр.

«Наш челендж символізує єднання, обмін досвідом і співпрацю заради спільної мети! Він покликаний привернути увагу громадськості до екологічних проблем і завдань сталого розвитку України, а також показати, що бізнес, держава, наука і суспільство готові об’єднувати зусилля заради їх успішного вирішення», – йдеться у повідомленні організаторів.

З інформаційних питань: Аліна Співак, 067 861 85 82

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *