ОСТАННІ НОВИНИ

22-річний львів’янин на краденій Toyota Prado потрапив у ДТП, а потім намагався втекти від патрульних полем

Вероніка Рой

|

Цієї ночі львівські патрульні затримали 22-річного хлопця, який викрав автомобіль Toyota Prado та потрапив на ньому у ДТП. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі патрульної поліції у Львівській області.

 

Як йдеться у повідомленні, близько 4 години ранку патрульні почули через рацію орієнтування про викрадений на вулиці Івана Величковського автомобіль Toyota Prado сірого кольору. Зі слів заявника, автомобіль рухався на виїзд зі Львова, вулицею Шевченка. Екіпаж, який перебував на вулиці Городоцькій, виїхав за межі міста і очікував, що автомобіль може проїхати повз них.

«За лічені хвилини поліцейські побачили ідентичний викраденому позашляховик, але зі зміненими номерами, який рухався зі швидкістю близько 80 км/год. Патрульні прийняли рішення слідувати за згаданим автомобілем. Увімкнувши проблискові маячки червоного та синього кольору, звуковий сигнал і давши вказівку водієві зупинитися, почали переслідування, бо водій проігнорував усі вимоги і збільшив швидкість до 170 км/год», ─ розповідають патрульні.

Окрім цього, втікаючи, викрадач авто порушував правила дорожнього руху і виїжджав на зустрічну смугу. На перехресті з кільцевим рухом в селі Сокільники водій не впорався з керуванням, в’їхав у відбійних та з’їхав у кювет.

Згодом з салону позашляховика вибіг чоловік і почав втікати в напрямку приватних будинків. Поліцейські вибігли за ним та почали переслідування полем, до них одночасно приєднався ще один екіпаж і рота тактико-оперативного реагування. Правопорушника оточили і дали вказівку не чинити опору, після чого затримали.

Патрульні встановили особу затриманого, ним виявився 22-річний львів’янин. На місце події викликали слідчо-оперативну групу, експертів та власника автомобіля. Він підтвердив, що це його транспортний засіб, адже на ньому встановлений трекер для відстежування. Тривають слідчі дії.

Фото: Ігоря Зінкевича
Відео: патрульна поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *