ОСТАННІ НОВИНИ

Занедбану будівлю на Княгині Ольги перебудують у спортзал

Наталя Дуляба

|

Виконавчий комітет Львівської міськради затвердив ГО «Спортивний клуб «Південний» містобудівні умови та обмеження на реконструкцію та технічне переобладнання нежитлового приміщення на вул. Княгині Ольги, 104 під спортивно-тренувальний зал. Відповідне рішення прийняли під час засідання сьогодні, 2 серпня, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Майбутній спортивно-тренувальний зал знаходитиметься на земельній ділянці площею 0,035 га, цільове призначення якої – для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти. Також ділянка входить у зону дитячих дошкільних установ та загальноосвітніх шкіл відповідно до зонінгу Франківського району.

(Натисніть на зображення для збільшення)

Зараз тут розташована занедбана одноповерхова будівля, яку реконструюють під спортивний заклад, висота якого сягатиме 5,5 м. Додамо, що поруч із майбутнім спортивно-тренувальним залом знаходиться школа №31.

Згідно з даними аналітичної системи YouControl, ГО «Спортивний клуб «Південний» існує з 2007 року. Засновниками організації є ходорівчанин Купріян Гулей та львів’яни Віталій Домарацький, Адам Ковтун. Останній також володією фірмою, яка займається оптовою торгівлею.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *