ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян кличуть у Ботанічний сад на концерт, присвячений Скрябіну

Анастасія Мельник

|

У Львові 17 серпня у Ботанічному саду відбудеться масштабний концерт «Шампанські очі», присвячений до 51-го дня народження українського співака Андрія Кузьменка. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ЛОДА.

 

У програмі заходу  прозвучать відомі пісні з репертуару Кузьми Скрябіна у виконанні естрадно-симфонічного оркестру під керівництвом відомого українського диригента Миколи Віталійовича Лисенка.

«Проєкт “Шампанські очі” – це екстрадно-симфонічна версія хітів Андрія, зокрема “Спи собі сама”, “Мам”, “Люди, як кораблі” і, звісно ж, пісня із однойменною назвою проєкту.  Прем’єра проєкту відбулась у грудні минулого року,  музиканти проїхали 15 міст Україною. Хоч у музиці не звучать слова, але там є теми у стилі Поля Моріа, який означає радість і люди після концертів відчувають почуття щастя», – розповіла мама українського співака Ольга Михайлівна.

Родзинкою заходу стане виступ італійського співака та композитора Альфонсо Олівера, який виконає пісню «Мам».

Квитки на концерт можна придбати за посиланням. Вилучені кошти від продажу скерують у Благодійний фонд Кузьми Скрябіна.

Також організатори запрошують усіх охочих  дотримуватись дрес-коду та взути кеди, бо як говорив Кузьма: «Яка різниця, скільки років твоїм кедам, якщо ти гуляєш у них Парижем!?».

Нагадаємо, Андрій Кузьменко загинув 2 лютого 2015 року у дорожньо-транспортній пригоді на Дніпропетровщині.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *