ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські прикордонники діставали з перевернутого автомобіля водія, який втратив свідомість після аварії

Вероніка Рой

|

На околиці населеного пункту Карів, що у Сокальському районі, прикордонники Львівського загону відділу інспекторів «Угнів» надавали допомогу водію автомобіля «Опель», який потрапив у ДТП. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ДПСУ.

 

«Водій автівки знаходився в транспортному засобі без свідомості. Охоронці кордону не розгубилися та дістали водія з пошкодженого автомобіля.  Надали першу медичну допомогу, привели чоловіка до свідомості та  викликали карету швидкої допомоги. Про інцидент повідомлено працівників Національної поліції», – йдеться у повідомленні.

За повідомлення пресслужбі Нацполіції Львівщини, дорожньо-транспортна пригода сталась 17 липня близько 21.00 в одному з сіл Сокальського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій мікроавтобуса «Опель Віваро», 40-річний мешканець району, не впорався з керуванням, після чого автомобіль з’їхав у кювет та перекинувся. Внаслідок події водій мікроавтобуса отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований. Наразі поліцейські встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Фото: ДПСУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *