ОСТАННІ НОВИНИ

ДТП під Києвом: 19 осіб постраждали, більшість з них – зі Львова

Анастасія Мельник

|

Сьогодні зранку, 14 липня, на 35 км автодороги Київ-Чоп поблизу с. Гурівщини зіткнулися мікроавтобус Volkswagen Lt 35 та легковик Ford. У результаті ДТП загинуло троє людей, ще 19 травмовані. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі патрульної поліції Київщини.

Правоохоронці зазначають, що за попередніми даними 46-річний водій маршрутного транспортного засобу рухався в напрямку столиці, не дотримався безпечної дистанції, не впорався з керуванням на слизькій дорозі та скоїв зіткнення з автомобілем Ford. Після чого мікроавтобус здійснив наїзд на металевий відбійник розділювальної смуги.

Окрім того, як повідомив у коментарі Львівському порталу речник Нацполіції Київщини Микола Жукович мікроавтобус виконував рейс за системою BlaBlaCar. Також з’ясувалося, що більшість пасажирів їхали зі Львова.

За словами Миколи Жуковича, 19 пасажирів включно з водієм госпіталізовані до лікарні. Водій знаходиться у тяжкому стані. Також від отриманих травм на місці події загинули водій та двоє пасажирів легковика, родина проживала у Києві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *