ОСТАННІ НОВИНИ

Вибори 21 липня будуть. Суд скасував пережеребкування партій

Наталя Дуляба

|

Касаційний адміністративний суд у складі Верховного суду сьогодні, 8 липня, задовольнив апеляцію Центральної виборчої комісії та скасував рішення Шостого апеляційного адмінсуду про повторне жеребкування партій. Про це повідомила секретарка ЦВК Наталя Бернацька, пише УП.

 

«Все ж таки є справедливість! Ми виграли Верховний! Виборам 21 липня бути! P.S. Давно я так не хвилювалася», – написала у Facebook Наталя Бернацька.

Зазначимо, 21 липня в Україні мають відбутися дострокові вибори до Верховної Ради. На момент судового пережеребкування ЦВК уже видрукувала понад 5 мільйонів бюлетенів, зупинка цього процесу і проведення нового жеребкування, за словами голови ЦВК Тетяни Сліпачук, могла призвести до зриву виборів.

4 липня Шостий апеляційний адміністративний суд за позовом Аграрної партії України зобов’язав ЦВК провести пережеребкування партій.

Як підтвердили у пресслужбі Касаційного адміністративного суду, рішення Шостого апеляційного адміністративного суду від 4 липня 2019 року скасоване. Відповідну постанову прийняли сьогодні, 8 липня.

Як повідомляв Львівський портал, 26 червня ЦВК провела жеребкування, де визначився порядок друку політичних сил у бюлетенях на виборах до Верховної Ради. У жеребкуванні взяла участь 21 партія.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *