ОСТАННІ НОВИНИ

Мальський закликав чиновників ЛОДА перестати працювати на вибори

Вероніка Рой

|

Сьогодні під час своєї першої апаратної наради у Львівській ОДА новопризначений очільник Львівщини Маркіян Мальський закликав чиновників перестати працювати на вибори та більше працювати на користь області, передає кореспондент Львівського порталу.

 

«Я закликаю перестати працювати на вибори. Це не є добре. Суспільство відчуває, що ми всі загралися в політику. Суспільство має право на свою думку та свій вибір. Не потрібно стільки приділяти цьому уваги. Перш за все, нас повинна цікавити гарна, розвинена область», – сказав він.

Також Маркіян Мальський розповів, що проведе аудит усіх департаментів та управлінь Львівської ОДА.

«Хочу закликати: хто державний службовець, хто не державний службовець – по менше політики, а більше реальних справ. З мого боку ви теж не побачите політичних дій. Я прийшов керувати областю, щоб тут був порядок та стабільність. Багато, хто каже, що новий голова був дипломатом і зараз все буде дуже дипломатично. Дивіться, дипломатія наразі для мене призупинена. Ми будемо діяти виключно тими методами, які працюють. Перш за все, мене цікавить ефективність. Якщо частина людей не захоче працювати на благо області, а буде працювати на власне благо, чи на благо конкретних політичних сил, будь ласка, мій стіл для ваших заяв на звільнення завжди готовий», – зазначив він.

Нагадаємо, у суботу на сайті президента з’явився указ про призначення Маркіяна Мальського очільником ЛОДА. В цей же день Президент України Володимир Зеленський офіційно представив у Львові нового керівника Львівської ОДА.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *